FCTDenekamp_StichtingVangjeDroom-1

‘Stichting Vang je Droom’ goede doel bij avond SV Denekamp

Aanstaande vrijdag houdt Supportersvereniging FC Twente Denekamp haar jaarlijkse sponsor- en vrijwilligersavond bij het podium in Denekamp. Tijdens de avond, waar ook Jan van Halst bij aanwezig is, houdt de vereniging een veiling voor Stichting Vang je Droom.

Mathijs Vollenbroek, voorzitter van Supportersvereniging Denekamp: “Ook als vereniging zetten we ons maatschappelijk in. In het verleden hebben we Stichting Alpe d'HuZes en Stichting Make-A-Wish gesteund, dit keer doen we dat met Stichting Vang je Droom. Middels een veiling met prachtige items gaan we vrijdag ons inzetten voor deze fantastische stichting en zorgen we ervoor dat voor kinderen een geweldige dag georganiseerd wordt. Hierover wordt op de avond zelf meer bekend gemaakt. Maar één ding is zeker: het wordt geweldig voor de kinderen die het zo gegund is.”

Over Stichting Vang je Droom
Stichting Vang je Droom zet zich in om het leven van kinderen, die het om welke reden dan ook moeilijk hebben, even een beetje extra kleur in hun leven te bieden. Bij het vangen van dromen concentreren zij zich op kinderen tot 18 jaar, in Twente en Salland. Ze vangen reële dromen, die op dit moment niet te realiseren zijn door hun naaste omgeving. Ze vangen dromen van kinderen, die denken dat hun droom nooit werkelijkheid kan worden en waarvoor de wereld er even niet zo kleurrijk uitziet en hopen dat het kind voelt dat hij of zij het waard is om in zichzelf en in zijn dromen te geloven.

Forum met Jan van Halst en Eddy van der Ley
De leden van de supportersvereniging uit Denekamp zijn trouwe bezoekers van de wedstrijden van FC Twente. Met drie bussen en gemiddeld 160 leden reizen ze iedere thuiswedstrijd af naar De Grolsch Veste. Ieder jaar organiseert  de vereniging een sponsor- en vrijwilligersavond. Tijdens de avond van vrijdag zal er, naast de veiling voor het goede doel, ook een forum plaatsvinden met Technisch en Commercieel Directeur Jan van Halst. Hij wordt aan de tand gevoeld door presentator en journalist Eddy van der Ley. Uiteraard is ervoor de sponsoren en vrijwilligers van de supportersvereniging alle ruimte om vragen te stellen.