gr_21-1

FC Twente Cup van start met 25 teams

Door de weersomstandigheden kon de kick off van de FC Twente Cup vorige week niet doorgaan. Maandagavond was het dan eindelijk zover. Liefst 25 teams uit de regio – en zelfs daarbuiten – begonnen officieel aan het grootste wijkentoernooi van Twente. Haris Vuckic en Nick Hengelman waren namens de selectie aanwezig om de jongeren succes te wensen.

Als ware ambassadeurs van hun eigen wijk storten de jongeren zich vanaf nu op de voorbereiding. Niet alleen op het voetbalveld, maar juist ook daar buiten. Want naast sportief bezig zijn (trainingen en oefenwedstrijden), staat maatschappelijke betrokkenheid centraal tijdens de voorbereiding van de FC Twente Cup. Om zich te kwalificeren voor het eindtoernooi moeten de jongeren verschillende activiteiten ondernemen: oefenwedstrijden, trainingen en buurtbijdrages. Daar staan mooie FC Twente beloningen tegenover, maar bovenal kwalificatie voor het eindtoernooi dat in mei plaatsvindt.

Deelname aan het wijkentoernooi van Stichting FC Twente, scoren in de wijk komt deze editie uit Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Schuttorf, Bad Bentheim, Glanerbrug,

De FC Twente Cup is een initiatief van Stichting FC Twente, scoren in de wijk waaraan teams uit de gehele regio meedoen, zowel jongens- als meidenteams. Het project wordt mede mogelijk met de steun van Menzis, gemeente Enschede, gemeente Hengelo, Domijn, Welbions, Huuskes, Wijkracht en Alifa.

Kijk voor meer informatie op www.fctwentecup.nl

Foto’s: Frank Hillen & Johan Bruinsma

_DHS4815_DHS4831_DHS4833_DHS4840_DHS4848_DHS4859gr_1

gr_2

gr_5

gr_8

gr_13

gr_14

gr_23