Winnaars-Veilingitems-620x350-1

Supportersvereniging Denekamp steunt met shirtveiling goed doel

Het was een geslaagde avond in het Podium in Denekamp. De jaarlijkse sponsor- en vrijwilligersavond van Supportersvereniging FC Twente Denekamp was niet alleen erg gezellig, er werd ook nog eens een goed doel gesteund. De supporters uit Denekamp haalde door onder andere een unieke FC Twente shirtveiling 2000 euro op voor Stichting Vang je Droom.  

Zes shirts werden er vrijdagavond geveild. Allemaal waren ze beschikbaar gesteld door Jesse Rabbeljee, een fervent verzamelaar met een collectie van ruim 1000 unieke shirts. Onder ander een Europa League-shirt van Sander Boschker, het wedstrijdshirt van Andreas Bjelland en het bekerfinale shirt van Jeroen Heubach gingen onder de hamer. Daarna werd er nog eens met de pet rond gegaan en kon de vereniging een prachtbedrag van 2000 euro bekend maken ten behoeve van Stichting Vang je Droom.

Naar FC Twente – Go Ahead Eagles
De stichting - die zich inzet voor kinderen die het moeilijk hebben - kan daardoor 10 tot 15 kinderen samen met hun begeleiders in de watten leggen door hen uit te nodigen voor de wedstrijd FC Twente – Go Ahead Eagles. Dit alles in samenwerking met de supportersvereniging, Van der Ley Media en FC Twente.

Van Halst in voetbalforum
Natuurlijk ging het vrijdagavond ook veel over voetbal in het Podium in Denekamp.  Jan van Halst nam plaats in het forum samen met presentator/journalist Eddy van der Lely. Het leverde mooie voetbalanekdotes op en veel interactie met de zaal. Kortom, een geslaagde FC Twente avond in Denekamp.

Jan van Halst - Eddy van der Ley