hofdfoto-1

VACATURE ALGEMEEN PROJECTLEIDER (2 dagen, vrijwillig)

STICHTING ‘FC TWENTE, SCOREN IN DE WIJK’
TWEE DAGEN PER WEEK, OP VRIJWILLIGE BASIS


Noaberschap betekent ‘omzien naar elkaar’. Dat is wat FC Twente belangrijk vindt. Het is een belangrijke doelstelling in het beleid van de club. Niet voor niets is noaberschap naast trots en ambitie een van de drie kernwaarden van FC Twente.

De noaberplicht van FC Twente krijgt vorm en inhoud door de stichting ‘FC Twente, scoren in de wijk’. De maatschappelijke projecten en activiteiten van de stichting richten zich op het verbeteren van de positie van kwetsbare groepen in de Twentse samenleving. Daarbij maakt het gebruik van de mobiliserende en de verbindende kracht van FC Twente.

Op 19 april 2005 is ‘FC Twente, scoren in de wijk’ officieel opgericht. Het is nu 12,5 jaar geleden dat algemeen projectleider Drees Kroes is begonnen met de eerste maatschappelijke activiteiten voor FC Twente. Na zich al die jaren onuitputtelijk en tomeloos te hebben ingezet, heeft Drees aangegeven te stoppen met ‘Scoren in de wijk’.

Daarom is ‘FC Twente, scoren in de wijk’ op zoek naar een opvolger. Het betreft een functie op vrijwillige basis, ongeveer twee dagen in de week. Voor verdere informatie en een uitvoerige functieomschrijving en profielschets, klik hier

Als u geïnteresseerd bent in de functie kunt u uw motivatiebrief en cv vóór 7 november 2017 per email indienen bij Gerrie ter Weele (g.terweele@fctwente.nl).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Gerard Veger, bestuurslid van ‘FC Twente, scoren in de wijk’ (gerard.veger@online.nl / 06 53297171).