IMG_8004-1

Vertegenwoordig je wijk bij de FC Twente Cup 16/17

We gaan weer beginnen! De inschrijving voor de FC Twente Cup 16/17 is officieel van start gegaan. Val jij in de leeftijdscategorie 11 t/m 17 jaar? Stel je eigen team samen en vertegenwoordig je wijk bij het grootste wijkentoernooi in Twente! In december geven we het officiële startschot in De Grolsch Veste waarna je als team het komende half jaar gaat toewerken naar het eindtoernooi in mei. Ga naar www.fctwentecup.nl/inschrijving, schrijf je in, scoor voor je wijk en misschien win jij dan wel die felbegeerde FC Twente Cup!   

Wat staat je te wachten als je meedoet? Als ware ambassadeurs van je wijk ga je met je team de voorbereiding in met maar een doel: kwalificatie afdwingen voor het eindtoernooi. Om je te kwalificeren moet je als team natuurlijk wel voldoende punten verzamelen. Dat doe je niet alleen door sportief bezig te zijn (trainingen en oefenwedstrijden organiseren), maar ook door iets voor je medewijkbewoners te betekenen. Dat doen we bij de FC Twente Cup in de vorm van buurtbijdrages. Bijvoorbeeld: een bingo organiseren in het bejaardentehuis, een collecte houden voor het goede doel, het schoonmaken van het plaatselijke zwembad; het is zo maar een greep uit de buurtbijdrages die teams in het kader van de FC Twente Cup hebben gedaan. De wijkbewoners zijn er altijd ontzettend blij mee! Naast die waardering kun je als team tijdens de voorbereiding ook mooie FC Twente-prijzen winnen, zoals wedstrijdkaarten of een rondleiding in het stadion, maar natuurlijk ook het officiële FC Twente-tenue. Kortom, alle reden om mee te doen aan de FC Twente Cup 2015!

De FC Twente Cup is een initiatief van Stichting FC Twente, scoren in de wijk waaraan teams uit de gehele regio meedoen, zowel jongens- als meidenteams. Het project wordt mede mogelijk met de steun van Menzis, gemeente Enschede, gemeente Hengelo, Wijkracht, Domijn, Welbions, Scala Welzijn, Alifa en Oranje Fonds.